Selamat datang ke laman Sabrijati.com, saya Sabri, berkongsi tips kehidupan dan peluang untuk menambah baik gaya hidup anda dengan mengusahakan perniagaan secara berkumpulan.

Kisah Yang Jarang Didendang

Umum
sabrijati

Dugaan yang tak berkesudahan

Hari ni aku diberi peluang untuk sharing dengan kawan-kawan yang meniaga sesama dengan aku. Aku perhati je muka sorang-sorang dalam zoom tadi. Memang ketara nampak yang masing-masing pun mental tengah koyak sekarang ni. Mau nya

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Bangkit!

Takde orang yang suka gagal. Semua orang taknak gagal. Tapi kenapa ada juga kegagalan yang jadi dalam hidup? Kenapa suka sangat biarkan diri berada dalam kegagalan. Jujur cakap. Aku kecewa dengan apa yang aku dah

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Maaf andai ini bukan yang terbaik

Assalamualaikum semua. So first sekali aku nak minta maaf sebab lama tak update blog aku ni. Entahlah, hampir 3 bulan menghilang ni, banyak benda yang jadi dalam hidup aku. Insha Allah ada kesempatan, ada ruang,

Baca Artikel Penuh »

Membantu kehidupan keluarga anda

Salah satu aktiviti harian Sabri adalah untuk membantu seisi keluarga mendapat kehidupan yang lebih baik dengan sumber air bersih, udara segar dan rehat yang baik.

apa yang sabri tawarkan

Perkhidmatan Terbaik Untuk Anda

Khidmat Nasihat

Sebelum anda mendapatkan apa-apa produk atau perkhimatan daripada Sabri, saya akan terangkan dengan lebih mendalam sebelum segala urusniaga dijalankan.

Hadiah Menarik

Anda bukan sahaja akan menerima produk yang berkualiti tinggi, Sabri turut menyediakan hadiah istimewa untuk pelanggan yang bertuah

Khidmat Sokongan

Andai anda mempunyai masalah selepas mendapatkan produk atau perkhidmatan daripada Sabri, usah khuatir, anda hanya perlu hubungi Sabri untuk apa-apa masalah yang mungkin muncul selepas itu.