Archives for August 2020

Pengalaman naik kapal terbang

Alhamdulillah dah selamat sampai Kuala Lumpur balik. Seminggu dekat Sandakan Sabah memang banyak cerita yang aku boleh kongsikan. Nanti-nantilah aku sampaikan cerita yang best-best. Ini pun baru sampai rumah memang letih betul. Sakit kaki duduk dalam flight nak dekat 3 jam. Lepastu nak sampai ke rumah pula nak dekat sejam. Lenguh betul peha aku, sampai…

Read More

Pengalaman berada di bandar Sandakan

Lima hari aku tak post artikel kat blog ni. Disebabkan ada beberapa masalah teknikal yang tak dapat dielakkan haha. Apa-apa pun blog aku ini dah okay balik dah. Insha ALLAH aku konsisten kan penulisan setiap hari macam biasa. Disebabkan aku still lagi kat Sandakan kampung wife, so ada macam-macam aktiviti yang aku buat kat sini….

Read More