Archives for November 2020

Tukar player android tak kesampaian

Tadi aku try nak tukar player android kat dalam kereta aku. Aku dapat contact brother ni daripada seorang brother gak dalam group. Aku memang nak tukar. Sebab yang sekarang ni tak boleh nak tengok movie. Kalau dah tukar baru boleh tengok movie haha. Terus set dengan brother tu jumpa hari ni kat gombak kat rumah…

Read More

Kenapa pilih kereta Honda City 2020 ni warna hitam?

Haritu ada sorang brother pm aku tanya dan minta pendapat. Kalau nak beli kereta ni warna hitam okay tak? So aku explain kenapa aku pilih warna hitam untuk kereta sedan pertama aku ni. Satu aku pilih warna hitam sebab nampak maskulin. Lelaki dengan warna hitam ni memang tak boleh dipisahkan. Nampak lagi kemas dan lebih…

Read More

Sound system Honda City 2020 padu

Haritu aku on the way balik Semenyih dari rumah mak aku kat Cheras. So dalam perjalanan tu macam biasa lah anak-anak aku si Danish dengan si Khalish tak sah kalau tak bergelut. Ada je benda yang dorang nak bergaduh. Aku pun yelah, baru nak feeling bawak kereta baru kejap sorang ni menangis, kejap sorang tu…

Read More