Archives for 1 January 2021

Tips macam mana nak capai azam tahun baru

Bismillah. Lama pulak rasa tak menulis kat blog peribadi aku ni. Haritu aku ambik keputusan berehat kejap daripada menulis kat sini tapi takdelah aku sampai tak menulis langsung. Cuma mungkin kat platform yang lain je. Hihi. So, sempena tahun baru ni, aku pun terfikir untuk nak menulis something yang boleh bagi manfaat kat orang ramai….

Read More