Perlukan Air Purifier SHARP? Baca artikel ini terlebih dahulu

Selamat datang ke Sabrijati.com, dalam keadaan jerebu yang sedang melanda di negara kita. Mempunyai udara bersih di rumah adalah sangat penting untuk memastikan kita tidak dijangkiti dengan kuman disebabkan udara yang kotor.

Ini antara perkara yang perlu kita ambil berat.

Jika anda sedang mencari air purifier atau penapis udara, tahniah diucapkan. Kesedaran itu penting untuk memastikan udara dalam rumah kita kekal bersih.

Udara yang kotor amat sukar untuk kita tukar kepada udara bersih tanpa menggunakan alat bantuan seperti penapis udara atau air purifier.

Saya ingin tawarkan air purifier dengan konsep langganan bulanan. Harga hanya RM90 sebulan dan anda akan menerima penapis udara dengan ciri seperti berikut

Ada 4 Filter
– Pre Filter
– Fine Dust Filter
– Hepa Filter
– Advanced Deodorisation Filter

selain itu, kelebihan apabila anda mengambil langganan bulanan ini adalah, anda akan menerima:

– Servis setiap 2 bulan sekali
– Penukaran filter mengikut jadual
– Sebarang kerosakan dan alat ganti ditanggung
– Rosak yang tak boleh dibaiki akan diganti dengan unit yang baru

Penting untuk penapis seperti ini diservis dengan kerap kerana penapisan udara akan menyebabkan ianya semakin lama semakin kotor. Tanpa servis, anda akan menhirup udara yang tetap kotor walaupun telah menggunakan penapis udara.

Jika anda berminat untuk mendapatkan penapis udara atau air purifier ini, boleh terus call saya di talian +60123611587 atau whatsapp menggunakan link berikut Whatsapp Sabri Sekarang »