sabrijati

Pentingnya menjaga hubungan dengan semua orang

Bila aku mula decide untuk growth kan team jualan dalam usaha untuk bantu ubah kehidupan ramai orang, banyak masa yang aku habiskan untuk berjumpa dan beramah-mesra dengan mereka. Daripada Semenyih ke Bangi, aku ke bukit jalil sampai ke keramat merata lah aku pergi untuk terangkan tentang perniagaan yang aku usahakan ini dan macam mana aku…

Read More

Pentingnya bina hubungan dengan pelanggan dan bakal pelanggan

Tadi masa aku jumpa partner dalam business yang aku usahakan sekarang ini, aku tanya susah ke nak buat jualan. Dia bagitau aku dia kata susah. Susah kat mana aku tanya balik? Susahnya sebab dah tegur 6 orang tapi belum ada yang berjaya closed sale lagi. Aku tanya dia macam mana cara approach yang awak buat?…

Read More