sabrijati

Handling Honda City 2020 terbaik

Dalam masa nak dekat 3 minggu aku duk bawak kereta Honda City 2020 ni, adalah berapa orang kawan aku dah pernah test drive kereta ni. Aku memang terharu sangat bila dorang nak cuba bawak. Yelah kalau takde dorang, mungkin aku tak dapat achieve untuk nak beli kereta ni. Sebab dorang selalu support aku dalam bisnes…

Read More

Tukar player android tak kesampaian

Tadi aku try nak tukar player android kat dalam kereta aku. Aku dapat contact brother ni daripada seorang brother gak dalam group. Aku memang nak tukar. Sebab yang sekarang ni tak boleh nak tengok movie. Kalau dah tukar baru boleh tengok movie haha. Terus set dengan brother tu jumpa hari ni kat gombak kat rumah…

Read More

Kenapa pilih kereta Honda City 2020 ni warna hitam?

Haritu ada sorang brother pm aku tanya dan minta pendapat. Kalau nak beli kereta ni warna hitam okay tak? So aku explain kenapa aku pilih warna hitam untuk kereta sedan pertama aku ni. Satu aku pilih warna hitam sebab nampak maskulin. Lelaki dengan warna hitam ni memang tak boleh dipisahkan. Nampak lagi kemas dan lebih…

Read More