Beriadah di taman Eco Hill 2

Dah setahun duduk Eco Majestic ni, baru ni lah aku bawa anak-anak aku datang taman kat Eco Hill 2 ni. Ni kali kedua aku datang sini. First time masa tu aku datang tak duduk kat Eco ni lagi.

Aku terdetik hati nak datang ni pun sebab haritu ada whatsapp dengan Sheila salah seorang kawan dalam bisnes yang aku tengah buat sekarang ni. Dia kata selalu bawa anak dia datang sini bagi makan ikan.

Teringat haritu masa pergi taman burung kat KL Danish suka sangat bagi makan ikan ni. So aku pun pergilah tadi dengan wife dan anak-anak. Sebelum pergi tadi beli roti Gardenia standby untuk nak bagi ikan makan.

Memang sukalah dorang tadi. Berebut-rebut tengok ikan makan. Aku ada kongsikan video dorang bagi makan tadi kat entri kali ni. Yang mana tinggal dekat-dekat dengan area ni boleh lah bawa anak-anak datang sini.

Mesti dorang enjoy!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge