Honda City

Hadiah Honda City 2020 untuk isteri tersayang dan hadiah daripada isteri

alhamduillah, semalam dah selamat ambil kereta honda city kitorang kat honda semenyih. punyalah penat semalam sebab lepas ambik kereta tu terus gi buat tinted, tu yang tak perasan dah termissed nak buat artikel semalam hahaha. padahal alasan. semuanya berjalan dengan baik, mama papa pun datang support. kawan-kawan seperjuangan pun semua pakat mai bagi sokongan. dan…

Read More

Kenapa Honda City 2020 berbaloi untuk dimiliki?

2-3 hari ni aku ada bermesej dengan sahabat-sahabat baru yang sama-sama berminat dengan kereta honda city ni. bagi aku ni satu suasana yang baik bila dapat input-input dan knowledge baru berkenaan dengan kereta honda ni. terus terang aku tak tau sangat pasal kereta ni. sebelum ni memang tak pernah terbayang pun nak pakai kereta honda,…

Read More

Betul ke Honda City 2020 tak jimat minyak?

ramai orang pm aku tanya soalan ni. bagi aku persoalan jimat ke tak jimat minyak ni terlampau subjektif. yelah dia kena ambil kira daripada macam-macam sebab. tak boleh daripada sorang try bawa satu kereta tu, dah boleh kategorikan sama ada satu-satu kereta tu jimat minyak ke tak. bagi aku berapa bilangan orang dalam satu-satu kenderaan…

Read More