Menunggu kereta Honda City 2020 dengan sabar

jdm-honda-s2000-s2000-engines-wallpaper-preview

Semalam akak siti call aku bagitau yang dorang punya kereta Honda City warna hitam tinggal lagi 1 unit je. So boss dia minta aku settlekan cepat insurans supaya dapat deliver kereta tu terus.

Aku takde masalah untuk nak settlekan insurans tu. Cuma haritu kan kak siti yang advice untuk tunggu insurans kereta lama expired dan withdraw ncd dia bawak ke kereta baru ni.

Kak siti kata benda tu boleh settlekan kemudian. Aku pun apa lagi on je lah. Kalau tau awal-awal minggu lepas buat terus. Kikiki. Tak yah nak tunggu minggu ni. Kita dah memang excited dah.

So dah transfer duit insurans semua dah kat kak siti. Insha ALLAH takde aral melintang hari sabtu ni dah boleh dapat kereta dah. Aku pun dengar memang excited yakmat lah.

Dah tak sabar nak jumpa dengan baby Black aku hihihi. Tak sabar nak bawa nak rasa kereta sedan Honda ni. Sebelum ni bawak mpv dengan van je sejak daripada zaman niaga chowkit.

Ramai yang kata bawa kereta sedan ni lagi sedap sebab dia rendah dan lagi selesa. Apa pun syukur alhamdulillah dengan pinjaman dari ALLAH swt. Semuanya takkan berlaku tanpa izin Dia.

Semoga dipermudahkan amin ya rabb.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge