Selamat datang ke laman Sabrijati.com, saya Sabri, berkongsi tips kehidupan dan peluang untuk menambah baik gaya hidup anda dengan mengusahakan perniagaan secara berkumpulan.

Kisah Yang Jarang Didendang

Umum
sabrijati

Tips cuci kereta sendiri

Kalau korang baru beli kereta, mesti rasa macam nak hari-hari cuci je kereta tu kan. Haha. Samalah macam aku. Tak tahu kenapa, tapi best sebenarnya bila tengok kereta kita sentiasa bersih. Kalau tak, nampak kotor

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Tips urus masa lebih baik

Betul lah orang kata. Kalau kita meniaga ni kena pandai urus masa. Aku perasan sekarang ni bila ada beberapa kerja aku nak kena siapkan dalam satu masa. Memang tak terkejar kalau kita tak manage time

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

3 kekurangan Honda City 2020

Takde benda yang perfect. Mesti ada part yang kurang. Samalah juga macam kereta. Hebat macam mana pun manusia buat, takkan boleh nak puaskan hati semua orang. Aku sendiri, lepas dah beli kereta Honda City baru

Baca Artikel Penuh »

Membantu kehidupan keluarga anda

Salah satu aktiviti harian Sabri adalah untuk membantu seisi keluarga mendapat kehidupan yang lebih baik dengan sumber air bersih, udara segar dan rehat yang baik.

apa yang sabri tawarkan

Perkhidmatan Terbaik Untuk Anda

Khidmat Nasihat

Sebelum anda mendapatkan apa-apa produk atau perkhimatan daripada Sabri, saya akan terangkan dengan lebih mendalam sebelum segala urusniaga dijalankan.

Hadiah Menarik

Anda bukan sahaja akan menerima produk yang berkualiti tinggi, Sabri turut menyediakan hadiah istimewa untuk pelanggan yang bertuah

Khidmat Sokongan

Andai anda mempunyai masalah selepas mendapatkan produk atau perkhidmatan daripada Sabri, usah khuatir, anda hanya perlu hubungi Sabri untuk apa-apa masalah yang mungkin muncul selepas itu.