Selamat datang ke laman Sabrijati.com, saya Sabri, berkongsi tips kehidupan dan peluang untuk menambah baik gaya hidup anda dengan mengusahakan perniagaan secara berkumpulan.

Kisah Yang Jarang Didendang

Umum
sabrijati

Pengalaman cat rumah sendiri

Ikutkan hari ni aku nak share sambungan pasal kereta semalam tu. Tapi sebabkan hari ni aku cat rumah, so aku postpone lah ye. Tak larat nak tulis pasal kereta haha. Cuma apa yang aku nak

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Loan Proton X50 approve

Alhamdulillah, lepas maghrib tadi dapat sms daripada public bank bagitau loan kereta proton x50 yang aku submit 2 hari lepas dah approve. Allahu, speechless tak terkata. Aku tak sangka boleh tau cepat macam ni. Syukur

Baca Artikel Penuh »

Membantu kehidupan keluarga anda

Salah satu aktiviti harian Sabri adalah untuk membantu seisi keluarga mendapat kehidupan yang lebih baik dengan sumber air bersih, udara segar dan rehat yang baik.

apa yang sabri tawarkan

Perkhidmatan Terbaik Untuk Anda

Khidmat Nasihat

Sebelum anda mendapatkan apa-apa produk atau perkhimatan daripada Sabri, saya akan terangkan dengan lebih mendalam sebelum segala urusniaga dijalankan.

Hadiah Menarik

Anda bukan sahaja akan menerima produk yang berkualiti tinggi, Sabri turut menyediakan hadiah istimewa untuk pelanggan yang bertuah

Khidmat Sokongan

Andai anda mempunyai masalah selepas mendapatkan produk atau perkhidmatan daripada Sabri, usah khuatir, anda hanya perlu hubungi Sabri untuk apa-apa masalah yang mungkin muncul selepas itu.