Selamat datang ke laman Sabrijati.com, saya Sabri, berkongsi tips kehidupan dan peluang untuk menambah baik gaya hidup anda dengan mengusahakan perniagaan secara berkumpulan.

Kisah Yang Jarang Didendang

Umum
sabrijati

Tips menghadapi PKPB

Esok kita akan start balik pkpb. Singkatan untuk Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Sebab kes makin naik kat area KL, Selangor dengan Putrajaya. Termasuk sekali dengan Sabah. Ramai orang yang dah mula rasa tak tenteram. Aku

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Berhati-hati dengan kekayaan

Ramai orang yang terkejar-kejar untuk nak jadi kaya. Betul, tak salah ada duit yang banyak. Dengan ada duit lah kita boleh buat macam-macam. Kita boleh tolong mak ayah kita. Boleh tolong adik beradik kita. Boleh

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Orang bisnes tak boleh down

Kalau kata kita tengah buat bisnes tak jadi, jangan terus fikir kita ni macam tak guna langsung. Ingat, time macam ni kena bertenang. Tak boleh kita buat keputusan yang boleh buat kita lagi down. Apa-apa

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Kebahagiaan keluarga yang di perjuangkan

Kita keluar mencari nafkah setiap hari bukan untuk diri sendiri. Tapi sebenarnya keutamaan tu semata-mata hanya untuk keluarga tercinta. Mungkin kebanyakan orang sanggup bersusah untuk mendapatkan kepentingan diri. Terus terang apa yang cuba di pertontonkan

Baca Artikel Penuh »
Umum
sabrijati

Jangan tak reward diri sendiri

Kita ni manusia. Macam mana pun kita mesti ada keinginan nakkan sesuatu. Tak salah pun bila kita nak beli something untuk diri sendiri. Yang penting kita memang ada lebihan duit yang kita boleh guna. Kalau

Baca Artikel Penuh »

Membantu kehidupan keluarga anda

Salah satu aktiviti harian Sabri adalah untuk membantu seisi keluarga mendapat kehidupan yang lebih baik dengan sumber air bersih, udara segar dan rehat yang baik.

apa yang sabri tawarkan

Perkhidmatan Terbaik Untuk Anda

Khidmat Nasihat

Sebelum anda mendapatkan apa-apa produk atau perkhimatan daripada Sabri, saya akan terangkan dengan lebih mendalam sebelum segala urusniaga dijalankan.

Hadiah Menarik

Anda bukan sahaja akan menerima produk yang berkualiti tinggi, Sabri turut menyediakan hadiah istimewa untuk pelanggan yang bertuah

Khidmat Sokongan

Andai anda mempunyai masalah selepas mendapatkan produk atau perkhidmatan daripada Sabri, usah khuatir, anda hanya perlu hubungi Sabri untuk apa-apa masalah yang mungkin muncul selepas itu.