Sign loan Honda City 2020

agreement-business-businessman-contract-wallpaper-preview

Okay petang tadi aku kena sign loan kereta aku. Biasanya kalau nak sign agreement kena gi bank kan? Tapi kali ni buat kat luar. Kat mcd leisure mall, senang kerja.

Aku pun dari Semenyih terus datang Cheras. Dalam pukul 4 petang kitorang jumpa. Aku pun pergi dengan wife. Anak-anak tinggal kat rumah mama sebab budak-budak tak boleh keluar jenjalan.

Sampai je tadi terus officer bank tu bagi document yang nak kena sign tu. Cam biasalah ada yang kena initial, ada yang kena signature. Banyak muka surat tapi tak sebanyak sign loan rumah tahun lepas huhu.

Apa yang aku perasan tadi interest loan aku 2.35% loan approve lebih kurang 88k macam tu dan bayaran bulanan dia selama 9 tahun dalam 991 sebulan. Macam tu lah lebih kurang.

Nanti aku sambung lagi. Macam mana aku boleh beli kereta ni, macam mana loan boleh approve.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge