Tukar player android tak kesampaian

IMG-20201120-WA0085

Tadi aku try nak tukar player android kat dalam kereta aku. Aku dapat contact brother ni daripada seorang brother gak dalam group. Aku memang nak tukar.

Sebab yang sekarang ni tak boleh nak tengok movie. Kalau dah tukar baru boleh tengok movie haha. Terus set dengan brother tu jumpa hari ni kat gombak kat rumah dia tadi.

Bila dah sampai dah tengok kereta, brother tu cakap tak boleh nak buat sebab ada lane watch. Kena pergi kedai sebab dia punya soket takde. Kitorang pun terus pergi kedai aksesori kereta.

By the way brother ni kalau buat kerja dia memang takde kedai, buat dari rumah je. So bila sampai kedai, dorang pun terus try buat wiring dia dengan sambungkan soket yang perlu tu.

Tapi bila dah buat tu rupanya tak boleh juga sebab soket tu tak ngam. Terpaksa tunggu soket yang lain nak kena order dulu. Aku pun balik dalam keadaan yang hampa sikit, tapi takpelah.

Belum rezeki lagi, kalau aku bagitau kelebihan android tu mungkin baru korang rasa kenapa aku cam kecewa sikit tak dapat pasang hihi. Takpelah, nanti dah sampai soket baru gi sana balik.

Bila dah pasang nanti baru aku cerita apa kelebihan android tu haha.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge